DK site DK site DK site DK site DK site DK site DK site DK site

Gypsum Recycling International

Toimiva ja testattu järjestelmä kipsin kierrätykseen!

Ympäristöystävällinen ja vastuullinen!

Gypsum Recycling International on mailman menestyksekkäin kipsinkierrätysyritys. Tarinamme alkaa vuodesta 2001 Tanskasta, jonka jälkeen olemme laajentaneet toimintaamme toimien tällä hetkellä menestyksekkäästi myös Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Hollannissa ja Yhdysvalloissa.

Patentoitu ja täysvaltainen järjestelmämme mahdollistaa kipsijätteen kierrätyksen, jolloin se ei päädy enää kaatopaikalle. Kierrätettyä kipsipulveria käytetään uusien kipsilevyjen valmistamiseen, jolloin säästämme arvokkaita luonnonvaroja. Lue lisää kierrätysprosessista tästä:Takuu kierrätyksestä!

Järjestelmämme on toimivaksi testattu. Olemme ylpeitä läheisestä yhteistyöstämme paikallisten kipsitehtaiden kanssa. Esimerkiksi Tanskassa Knauf Danogips A/S ja Gyproc A/S kipsitehtaat pystyvät korvaamaan yli 25 prosenttia raaka-aineestaan kierrätetyllä kipsillä.

 Patentoitu järjestestelmämme takaa kierrätetyn kipsipulverin laadun ja pystymmekin kierrättämään pulveria, joka on 99 % puhdasta kipsiä.
Gypsum Recycling International pystyy myös lupaamaan, että vastaanottamamme kipsijäte todella täysin kierrätetään. Asiakkaamme voivat luottaa että kierrättämäämme jätettä ei päädy esimerkiksi loppusijoitukseen tai sirotella pelloille.

Olemme voittaneet useita palkintoja cleantech, kierrätys ja ympäristöteknologian saralla osoituksena vuosien omistautumisestamme kierrätykselle puhtaamman tulevaisuuden ja hiilidioksiidi päästöjen vähentämisen puolesta. Katso lisää palkinnoista tästä:

RECYCLING SYSTEM
VIDEO
WATCH HOW THE GYPSUM RECYCLING SYSTEM WORKS
CO2 NEUTRAL WEBSITE
Country   ∨
 
Danmark
Sverige
Norge
Finland
Holland
Belgien
Tyskland
+45 70 22 17 30
Go to country page