DK site DK site DK site DK site DK site DK site DK site DK site

Gypsum Recycling Int. - Kestävä Ratkaisu

Kokonaisvaltainen keräys- ja tuotantojärjestelmämme takaa tehokkuuden koko prosessissa aina jätteen keräyksestä asiakkaalta sen kierrätykseen ja kipsipulverin toimittamiseen kipsitehtaille.

Katso video kierrätysprosessistamme!

Patentoitu Teknologia

Olemme itse kehittäneet käyttämämme ainutlaatuisen ja patentoidun teknologian.

Mobiili ja täysin automaattinen laitteistomme pystyy hoitamaan kierrätysprosessin jätteen lajittelusta eri jakeiksi aina kipsipulverin ulostuloon asti. Mobiilin laitteen ansiosta säästämme kustannuksissa ja sama kierrätyslaitos pystyy palvelemaan useampaa markkinaa kerralla.  

XL kokoinen kierrätysyksikkömme koostuu kahdesta vaunusta ja pienempi kierrätysyksikkömme yhdestä vaunusta. Kummatkin yksiköt ovat täysin mobiileja ja niinpä niitä pystytään kuljettamaan tavallisia teitä pitkin ilman erillisiä vaadittuja lupia. Kierrätysyksikkömme on pitkälle automatisoitu ja vaatii vain yhden operaattorin.

Ensin teknologia varmistaa, että paperi ja muut epäpuhtaudet otetaan pois kipsijätteestä. Tämän jälkeen kone puristaa kipsin pulveriksi, joka epäpuhtauksien erottelun jälkeen on 99 % puhdasta kipsiä.

Kierrätyksen lopputuloksena syntyy noin 90 % kipsipulveria, noin 10 % paperia ja alle prosentti metalleja ja muita epäpuhtauksia.

Kipsilevyjätteen koolle ei ole vaatimuksia ja se saa sisältää epäpuhtauksia. (katso vaatimuksemme toimitetulle jätteelle tästä).


Kierrätetty kipsipulveri toimitetaan kipsitehtaille, joissa sitä käytetään yhdessä raakakipsin kanssa uusien kipsilevyjen valmistukseen. Kierrättämämme kipsin erinomaisen laadun ansiosta kipsitehtaat voivat korvata 25 % käyttämästään materiaalista kierrätetyllä kipsillä.

Sen lisäksi että toimintamme säästää arvokkaita luonnovaroja merkittävä lisähyöty on, että viisi tonnia kierrätettyä kipsijätettä vähentää CO2 päästöjä yhdellä tonnilla.

RECYCLING SYSTEM
VIDEO
WATCH HOW THE GYPSUM RECYCLING SYSTEM WORKS
CO2 NEUTRAL WEBSITE
Country   ∨
 
Danmark
Sverige
Norge
Finland
Holland
Belgien
Tyskland
+45 70 22 17 30
Go to country page